Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Majkát ismét megtámadta a koronavírus

A híres rapper nincs jó formában, miután a koronavírus másodszorra is megtámadta a szervezetét, így most kénytelen odahaza pihenni.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka azon szerencsések között volt, aki noha kórházba került az állapota miatt, komolyabb szövődmények nélkül felépülhetett. Mivel általában minden betegséget nagyon komolyan vesz, igencsak aggódott, hiszen sokan elhunytak a világjárványban.

Több videót is készített az állapotáról, sokan pedig azzal gyanúsították meg, hogy ez csak egy szerep a részéről, és pénzt kap érte. Egészen abszurd kommentek futottak be a YouTube és Facebook oldalára, ahol időről időre tájékoztatást adott magáról. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Nemrég tért vissza Las Vegasból, ahol megtámadta a szervezetét a koronavírus. Már a repülőn sejtette, hogy elkaphatott valamit, és végül a teszt megerősítette, újra koronavírus-beteg lett, tehát most megint pihennie kell.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

„Mar a múlt héten tudtam, hogy a repülőn hazafele elkaptam valamit, mert ki se látszódtam a takonyból. Vasárnap csináltam egy tesztet, és sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy másfél év után megint beköszönt Covid bá…” – írta a posztjában Majka a hivatalos Facebook oldalán.

Lapozó: 1 2