Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

Török Livi keblei olyan szexin feszülnek ezen a bikinis fotón, mint semmi más a Földön

Török Livi hivatalosan is nekivágott a 2022-es nyári szezonnak, ráadásul nem is akármilyen testtel, mint azt a legújabb fotón is látni.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a héten különösen jó idő fogadott bennünket, és nagyon elégedettek lehetünk, mert egyre többször nyaldosunk bele a 30°C-os maximum hőmérsékletbe. Most, hogy a vírushelyzet minden eddiginél ideálisabb, van minek örülnünk, különösen, ha a sztárokra pillantunk.

Több sztár repülőre szállt a hazai nyár előtt, és azok, akik igazán jól időzítettek, már meleg időben térhettek haza. Curtis például Dominikán töltötte az elmúlt heteket, napokat, addig Majka Las Vegasban élte át a forróságot, amit nem lehetett nem élvezni. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Az Ázsia Expressz új évada szintén elkezdődött, legalábbis a forgatások, teljesen új helyszíneken. Sok sztár mondott igent a felkérésre, szóval bőven lesz mit néznünk a jövőben, bár addig sem fogunk unatkozni.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

Erről többek között Török Livi is gondoskodik, aki az Exatlon Hungary egyik legnagyobb sztárjaként robbantja be a közösségi médiát a fotóival. Szép lassan elfogynak a szavak a formájára, a követők is sűrűn veszik a levegőt, nem győzik dicsérni.

Lapozó: 1 2

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.