Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Csuti a Kulcsár Edinával való szakítása óta változott, az új szerelmével már nem követi el a régi hibákat

Ezúttal is nagyon intelligensen, érett férfi módjára nyilatkozott Csuti az életéről, a szerelméről, akit születésnapja alkalmából Olaszországba vitt el nyaralni, és nagyon jól érezték magukat.

Fotó: Instagram/Szabó András
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti elárulta, mindenben segíti és támogatja őt a barátnője, nagyon sokat beszélgettek korábban, és jelenleg is. Nyilván eleinte főként a lelki dolgok voltak azok, amik megvitatásra kerültek, hiszen Csuti egy pokolian nehéz időszakon van túl, miután Kulcsár Edinával különváltak, más utakon folytatják tovább.

Hangsúlyozta, lehetnek később konfliktusok, viták, de mindig kiemeli a barátnőjének, hogy ebben az esetben szóljon nyugodtan, például, ha soknak érez valamit a közösségi médiában. „Akkor szóljon, mert biztosan tudok benne változtatni.” – mondta az RTL Klub reggeli műsorában. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mivel sokat tanult a múltból, nem szeretne ugyanazokba a hibákba esni, így természetesen mindent megbeszél a szerelmével, nyitott arra, hogy változtasson. Saját magukat félti, azt a hangulatot, amiben vannak, mert ezt nagyon szeretné megtartani.

Hajdú Péter Mel Gibsonnal találkozott (fotóval)

„Nem szeretnék nagy szavakat mondani.” Szerinte a barátnője nagyon intelligens abban is, hogy befogadja azokat a dolgokat, amikben ezelőtt nem volt tapasztalata. Csuti pedig nagyon sokat tapasztalt ahhoz, hogy a korábbi hibáit már ne kövesse el újra ebben a kapcsolatában.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.