Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Komoly bajba került egy zuglói énektanárnő, hatalmasra dagadt a nyelve, de sikerült megmenteni

A 45 év körüli nő panaszait néhány szelet mangó váltotta ki, azonban a tanárnő nem is sejtette, hogy allergiás a gyümölcsre.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kedd este hívta a mentőket az a zuglói énektanárnő, aki légzési nehézségre riadt álmából, emellett a nyelve hatalmasra dagadt, amitől még a beszéd is nehézséget okozott számára a segélyhívás alatt.

A mentők perceken belül a helyszínre értek és megkezdték a beteg ellátását, nem sokkal később pedig kiderült, hogy néhány szelet mangó idézhette elő a tüneteket, amelyet a tanárnő elmondása szerint annak ellenére kóstolt meg, hogy nem is szereti. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Később elmagyarázta, hogy utolsó délutáni tanítványa olyan nagy szeretettel kínálta az egzotikus gyümölcsöt, hogy képtelen volt elutasítani a kedvességet, ezért evett belőle, bár akkor még nem is sejtette, hogy allergiás a mangóra.

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos Facebook oldalán közzétett bejegyzéséből kiderül, miszerint stabil állapotban szállították kórházba a nőt, akinek mielőbbi felépülést kívántak, valamint gratuláltak a mentésben résztvevő szakértőknek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.