18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Féltékenység miatt 92-szer szúrta meg volt élettársát egy férfi Nagyaron

Szakértők szerint még holtában is bántalmazta volt szerelmét a férfi, aki a bíróságon azt állította, semmire sem emlékszik.

...svg content...Fotó: Pixabay
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelentés szerint a vádlott, Zoltán képtelen volt elviselni, hogy egykori párjának új kapcsolata volt, ezért többször is felkereste és zaklatta a nőt, Klárát, végül azonban a féltékenység gyilkossághoz vezetett.

2021-ben, a tragédia éjszakáján, egy vita hevében először megverte, majd egy tapétavágóval és egy késsel 92-szer megszúrta volt élettársát, a gyermekek szeme láttára. Szakértők szerint még holtában is bántalmazta egykori szerelmét a férfi. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

14 éves közös lányuk megpróbált segíteni az édesanyjának, ezért késsel rohant oda hozzá, miközben a nagyszüleit hívta segítségért, apja azonban kikapta a kezéből és megütötte őt, ezután újra megszúrta volt párját.

A gyermekek halálfélelmükben az ablakon keresztül menekültek ki a házból, ahol már a nagyszülők várták őket, a nagyapa pedig bemászott az ablakon, Zoltán azonban őt is megtámadta, kétszer is megvágta egykori apósát a homlokán.

Ezután öngyilkosságot kísérelt meg, amikor saját magát is hasba szúrta, amelynek következtében életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Majd a bíróságon azt állította, nem emlékszik semmire, miközben sírva vallott arról, hogy nem tudja elhinni, mi történt valójában.

A Tények beszámolója szerint a tettest napokon belül elítélheti el a bíróság, tettének következményeként akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.