Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,11 Ft
Euró
401,34 Ft
Font
479,83 Ft
Bitcoin
62,038 $

A Konyhafőnök: Rácz Jenő szégyellte magát a versenyző tányérja miatt (videó)

Rácz Jenő egyenesen szégyellte magát, hogy a versenyzője egy ilyen tányérral állt elő, amely finoman szólva sem ütötte meg a szintet.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlanak az események és a történések A Konyhafőnök legújabb évadában. Hamarosan kiosztják a kötényeket, ami egyúttal azt is jelenti, hogy újabb távozói lesznek a versenynek, akik már nem esélyesek a sok millió forintos fődíjra.

Anikó az egyik legérdekesebb személyiség, aki ráadásul ügyesen mozog a konyhában, de legutóbb súlyos problémái akadtak. Nagyon nem tetszett neki, amivel dolgoznia kellett, és teljesen szétesett fejben. Soron kívül Csoportos mészárlás történt Haitin, legkevesebb 70 ember meghalt

Valóban rossz volt látni, ahogyan dolgozik, semmi sem sikerült neki, totálisan elvesztette a kontrollt. Ezek után várható volt, hogy élesebb kritikát kaphat, és érezte, akár még ki is eshet a versenyből.

Berki Mazsi halottlátóhoz fordult férje tragikus halálát követően, akinek megjelent Krisztián szelleme

Hangsúlyozta, neki ez a verseny mindennél fontosabb, és amiatt jelentkezett, hogy egészen a végéig jusson, illetve sokat tanuljon. Rácz Jenő a kóstolás ideje alatt nagyon csalódott volt, aminek hangot is adott.

Lapozó: 1 2