Berki Mazsi halottlátóhoz fordult férje tragikus halálát követően, akinek megjelent Krisztián szelleme

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Takács Petra

2022. május 11. - 06:23

Úgy tudni, hogy Berki Mazsi, az elhunyt Berki Krisztián felesége nem sokkal a tragédiát követően máris halottlátóhoz fordult.

Pénteken lesz a boncolás, ami után valószínűleg nyilvánosságra hozzák, mi okozta Berki Krisztián hirtelen halálát. A rendőrség ugyan talált kábítószergyanús anyagukat a helyszínen, biztosat csak a boncolást követően lehet mondani.

Sokan megszólaltak Berki halála kapcsán, voltak igen kemény vélemények is, míg mások igyekeztek megvédeni az elhunyt sztárt. Hajdú Péter például nagyon dühös lett az egyik újságíróra, addig Tóth Andi a kommentelőkön akadt ki.

Lassan egy hét telik el, hogy Berki távozott az élők sorából, ami után Mazsi teljesen összetört. A sztár egyelőre csak keveset nyilatkozott, de a Blikk úgy tudja, hogy máris egy halottlátóhoz fordult a tragédia miatt, és fotó is készült a helyszínen.

A híres léleklátó, Kiss Kató irodájánál látták Mazsit, amiről a Blikk olvasója számolt be. „Azonnal felismertem Mazsit, ahogy ment a házhoz. Szegényen látszott, hogy megtört, szomorú volt. Feketében volt, ami érthető, hiszen gyászol. Sejtettem, hogy Katóhoz megy, itt a környéken mindenki ismeri őt, de utána oda is mentem a kaputelefonhoz és ott volt a név.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.