Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Miami Nagydíj: videón Vettel és Schumacher csattanása a futamról

Egyik német versenyzőnek sem úgy alakult a Miami Nagydíja, mint azt szerette vagy várta volna, ráadásul össze is találkoztak vasárnap a futamon.

Fotó: Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Emilia Romagna Nagydíjának második szabadedzésén az imolai pályán 2022. április 23-án. A futamot április 24-én rendezik. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Talán keveseket lepne meg, ha Sebastian Vettel az év végén elköszönne a Forma-1-től, mert ez az éve is nagyon küszködős az Aston Martinnál. Kezdődött minden azzal, hogy az első két versenyen rajthoz sem állt a koronavírus-fertőzése miatt, ami már önmagában nagy hátrány volt.

Ráadásul az alatta dolgozó versenygép messze nem olyan erős, mint lennie kellene, így idén eddig csak egy olyan hétvégéje volt, amikor pontot szerzett. Az a Ferrari, ahol végül nem kapott új szerződést, a világbajnoki címért harcolhat, bár erre korábban neki is megvolt a lehetősége az olaszokkal.

A 14. helyen áll 4 ponttal, és Miamiban balesete is volt, méghozzá azzal a Michael Schumacherrel, akivel nagyon jóban van. A fiatal német pilóta, aki történetesen Michael Schumacher fia, szintén nehéz szezont fut.

Miami Nagydíj: megérkezett a hivatalos összefoglaló videó

Még csak pontja sincs a Haas volánja mögött, addig a csapattársa, Kevin Magnussen ötből háromszor a TOP-10-ben végzett. Mick is egyre több kritikát kap, muszáj lesz reagálnia, ha szintet szeretne lépni, de Miamiban sem volt szerencséje.

Lapozó: 1 2