Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Ázsia Expressz: Ilyen szexi testtel érkezett meg Gelencsér Timi

Talán nem túlzás azt mondani, hogy élete legkülönlegesebb kalandja előtt áll a modell és egykori szépségkirálynő, aki imád utazni és versenyezni.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timit sokan az Exatlon Hungary-ből ismerték meg, mely nemcsak a karrierjét, de az életét is megváltoztatta. Rengeteg új követőre tett szert, és olyan kapuk nyílhattak meg előtte, mint azelőtt soha.

A TV2 látta benne a potenciált, és riporternőként is számított rá a műsorban, majd jöhetett a Dancing with the Stars, ahol először versenyzőként mérettette meg magát, majd műsorvezetőként is letette a névjegyét. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Büszke lehet, mert megnyerte az első szériát Heges Berci oldalán, és kiválóan teljesített az élő adások ideje alatt műsorvezetőként. A Totemben ugyan nem láthattuk, ami a TV2 saját produkciója, most megint bedobták a mély vízbe.

Így bulizott Curtis Dominikán, miközben mellette rappeltek (videó)

Ez a kaland még az Exatlonon és a Dancingen is túl fog tenni, nagyon sztár szeretne egy ilyen műsorban szerepelni, mint az Ázsia Expressz, ami hatalmas siker volt korábban. A világjárvány miatt éveket csúsztak a forgatások, és a helyszín is változott, de már nemcsak hogy bejelentették a versenyzőket, ott is vannak az első helyszínen.

Lapozó: 1 2