Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Kreml: Lengyelország fenyegetést jelent

Újabb államot nevezett meg Oroszország, amely annak ellenére, hogy katonailag papíron jóval alsóbbrendűbb náluk, mégis fenyegetést jelent.

Fotó: EPA/Maxim Sipenkov
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője ugyanis kijelentette, hogy az ellenséges retorika érkezik Lengyelországból az oroszok ellen, ezért Varsó „fenyegetés forrása” lehet – idézte az AFP.

Lengyelország az egyik fő szószólója volt az Oroszország elleni akcióknak az Európai Unióban, valamint ők követelték a leginkább a NATO-tól, hogy fegyverezzék fel Ukrajnát. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Stanislaw Zaryn, a lengyel biztonsági szolgálatok szóvivője kijelentette nemrég, hogy Oroszország koordinált álhírkampányt folytat egy ideje Lengyelország ellen, olyan híreket terjesztenek, minthogy Lengyelország fenyegetést jelent Ukrajna területi integritására.

„Az orosz lépéseket célja, hogy bizalmatlanságot szőjenek Lengyelország és Ukrajna között, valamint bemocskolják Lengyelországot és veszélyes országként prezentálják, amely konfliktusokat generál Kelet-Európában”

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Anna Moskwa, Lengyelország környezetvédelmi minisztere hétfőn úgy fogalmazott ennek kapcsán, hogy Varsó büszke arra, hogy a Putyin számára barátságtalan országok listáján lehet.

A Kreml már Moldovát, a balti államokat, Svédország, Finnország és Lengyelországot is már megfenyegette, vagy azt állította róluk, hogy veszélyesek az oroszok számára a kijelentéseikkel.

Meglehetősen ellentétes ez a kommunikáció azzal, amely eddig az orosz büszkeségről és katonai nagyszerűségről szólt, ha már egy náluk jóval kisebb hadsereggel rendelkező országot fenyegetésnek látnak.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.