18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Rékasi Károly: „ki akartam lépni az életemből, kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent”

A Barátok közt sztárját igazán megviselte korábbi balesete, nemrégiben pedig bevallotta, a legsötétebb gondolatok is felmerültek benne.

...svg content...MTI Fotó: Mónus Márton
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rékasi Károlyt 2015-ben gázolta el egy autós Budapesten, amikor a színész motorozás közben épp kanyarodott, majd az ütközés következtében öt métert repült. A balesetben súlyos koponyasérülést, valamint a lábán szilánkos töréseket szenvedett.

Az azonnali operáció mentette meg az életét, nemrégiben pedig a 11. műtétjén is átesett, ennek kapcsán reméli, hogy már az utolsó volt, mivel jól sikerült a beavatkozás, valamint a rehabilitáció után a mankótól is megszabadulhat, ha minden jól alakul. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Hot! magazinnak árulta el, hogyan érzi magát mostanában, hiszen nemsokára betölti a 60. életévét, ám elmondása szerint utálja ezt az érzést, mert minden születésnap olyan számára, mintha „egy évvel kevesebb lenne hátra”.

A színész kiemelte, igazán nehezen érintette, hogy évekig „alkalmatlanná vált mindenre, ami fontos volt”, egyrészt a magánéletben, másrészt a hivatásában is, hozzátéve, hogy a szövegeket sem tudta már megjegyezni, miközben egy napi sorozatban játszott.

„Két évvel a balesetem után, így jutottam el végül ahhoz a gondolathoz, hogy nincs értelme a további létezésemnek. Ki akartam lépni az életemből, kinéztem a helyszínt, megszerveztem mindent” – mondta.

Beszámolója szerint azzal próbálta hitegetni magát, hogy a felesége és a gyerekei elég fiatalok ahhoz, hogy tovább lépjenek, ám az édesanyja miatt mégis az élet mellett döntött, most pedig igyekszik a pozitív dolgokra koncentrálni, hogy könnyebben vészelje át az akadályokat és a negatív kritikákat is.

A Blikk cikkéből kiderül, hogy Rékasi Károly azt is elárulta, újra készen áll a munkába állásra, emellett „arra vágyik, hogy ne bántson meg másokat, s egyszer újra szerethető és kedélyes ember legyen”.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.