Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Több ezer Overwatch fiókot törölt a Blizzard

2020 első negyedévében aktivizálta magát a fejlesztői gárda, és megtisztította a játékot a csalóktól.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

2020 első negyedévében aktivizálta magát a fejlesztői gárda, és megtisztította a játékot a csalóktól.

A hero-shooter Overwatch a 2016 megjelenése után az egyik legnépszerűbb multiplayer game-mé vált, amiről az e-sport versenyek színvonalai is tanúskodnak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Egy ekkora méretű kompetitív játék esetében sajnos elkerülhetetlen, hogy elárasszák a lobbikat a különféle csaló szoftvereket használó júzerek, melyekkel mások élményét és rangját jelentősen befolyásolhatják.

https://liner.hu/a-sony-hatalmas-penzekert-reszesedest-vasarolt-az-epic-games-ben/

A játék megtisztítása érdekében a Blizzard nemrég bejelentette, hogy a NetEase-szel együttműködve összesen 34 433 Overwatch fiókot inaktiváltak csak Kínában az elmúlt négy hónapban.

Az impozáns adatok Daniel Ahmadtól származnak, aki a Niko Partners vezető elemzője. A szakértő hozzátette, hogy a játék Kínában óriási népszerűségnek örvend, mivel már több mint 10 millió példányt adtak el belőle az országban.

Bár más játékoknál általában az orosz hackereket szokhattuk meg, az Overwatch-nál túlnyomó többségben ázsiai tettesekről beszélhetünk, akiket azonban a Blizzard úgy tűnik, időben lekapcsolt.

A game idén lett négy éves, azonban nem kell már sokat várnunk a folytatásra, mivel a stúdió még tavaly elhintette, hogy az Overwatch 2 még 2020-ban a boltok polcaira kerülhet. Ha igazak az előzetes híresztelések, akkor a második rész felújított grafikával, új hősökkel és egy csomó egyedi játékelemmel akár már a next-gen konzolok indulásával egy időben érkezhet.

Az Overwatch 2-ben a gameplay javításain kívül kapunk majd egy teljes értékű sztori módot, PvE tartalmakat, valamint sokkal nagyobb térképeket és pályákat. Bár az idei BlizzCont a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, a game megjelenése ennek ellenére is hónapokon belül esedekés lehet.

https://liner.hu/remek-felvetelek-keszultek-a-hamarosan-megjeleno-fantasztikus-ps4-es-jatekrol/