18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Irpinyi polgármester: az oroszok kivonulása óta mintegy 290 holttestet találtunk

Irpiny polgármestere ismét lesújtó adatokat közölt.

...svg content...Az orosz katonák által az autójában 2022. március 8-án lelõtt 25 éves Ilja Skljaruk temetése az irpinyi temetõben április 25-én. MTI/AP/Emilio Morenatti
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Olekszandr Markusin, Irpiny polgármestere kedden arról számolt be, hogy miután az orosz erők kivonultak Ukrajnából, legalább 290 ukrán civil holttestére bukkantak a Kijev mellett fekvő Irpiny városában.

Markusin a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, melyben megosztotta, a halálos áldozatok közül eddig 185 embert sikerült azonosítani, többségük férfi volt, s az orvosszakértői jelentések szerint a halál oka szinte mindegyikük esetében lőtt seb volt – írja a CNN. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Megjegyezte, a megtalált halálos áldozatok közül az orvosszakértők szerint legalább öten végzetes agysérülést szenvedtek, vagy éhhalál következtében hunytak el. Elmondása szerint 5 embert egy épület udvarán, valamint egy gyermekfejlesztő központnál lőttek agyon.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.