Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Megható fotó: Ronaldo és újszülött kislánya

Cristiano Ronaldo élete talán legnehezebb időszakán megy keresztül, de közben igyekszik boldog lenni, mert ott vannak a gyerekei az újszülött kislányával.

...svg content...Fotó: Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa (k) gólt szerez a Norwich City ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. április 16-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban. MTI/EPA/Peter Powell
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United legendája, aki lehetséges, hogy egy év után ezen a nyáron elhagyja Angliát a csapat rendkívül gyenge szereplése miatt, borzasztó helyzetbe került a párjával, aki nemrég hozta világra az ikreit.

Sajnálatos módon az ikerpárból a kisfiú nem élte túl a szülést, arról azonban továbbra sincs hír, hogy pontosan mi is történt. Sokan kíváncsiak arra, hogy miért vesztette életét a baba, de ez abszolúte magánügy, később talán elárulják. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Jelenleg mindez még túlságosan fájdalmas lenne, és a család igyekszik minden energiáját az újszülöttre koncentrálni, akit szintén vártak már. A kislány nagyon nagy szeretetben nőhet fel, és még csak nem is tudja, hogy minden idők egyik legnagyobb futballistája az édesapja.

Amerikai állampolgár lesz Vajna Timi

Mire felnő, Ronaldo már rég nem lesz aktív, hiába van jelenleg is topformában, de rengeteg videós tartalmat nézhet majd vissza az apja karrierjéről, olyanokat is, amiket csak kevesen láthattak a családból.

Lapozó: 1 2

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.