18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Megrázó történet egy nőről, aki saját szemével látta 14 éves unokája halálát Ukrajnában

A nő a luhanszki régióban tartózkodott az orosz csapások alatt, most pedig megosztotta, milyen borzasztó eseményeknek volt szemtanúja.

Fotó: Twenty20
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Tatjana Matsegora épp luhanszki otthonában tartózkodott, amikor otthonát egy orosz csapás érte. Megosztotta, hatalmas erejű volt a robbanás, majd a füst mindent beterített, s mivel közvetlenül a házat érte a csapás, egy kis időre semmit nem is hallott és nem is látott. Amikor elült a füst és a nő hallása is visszatért, meglátta, hogy 14 éves unokája a földön fekszik mozdulatlanul.

A nagymama könnyeivel küzdve mesélte el, hogy a csapás következtében a háztető egy része beomlott, a nő pedig a romok alá szorult. Elárulta, ő és férje kifejezetten azért költöztek lányukhoz, mert úgy vélték, biztonságosabb lesz ott, mint a Donyeck megye északi részén található Szlovjanszk városában – számolt be a Sky News. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Miután megtörtént az első csapás, a család a pincébe menekült, ám egy idő után kimerészkedtek, hogy felmérjék a károkat – ekkor jött a második pusztító csapás, melynek következtében a nő veje a helyszínen életét vesztette.

A nő és férje azonnal cselekedtek és földön fekvő családtagjaikat a pincébe vonszolták, miközben Tatjana kétségbeesetten könyörgött, hogy ne csukják be szemüket, abban reménykedve, hogy még túlélhetik a kegyetlen csapást.

A családot végül kórházba szállították, ám a nő 14 éves unokája nem sokkal azután, hogy megékeztek a kórházba, életét vesztette – lánya jelenleg is válságos állapotban van. A nagymama azonban most olyan mardodó bűntudatot érez, melyet nem képes kezelni, hiszen unokája még a mentők kiérkezése előtt utolsó erejével megkérdezte, „Mama, életben maradok?”, mire Tatjana igennel válaszolt. Most saját magát hibáztatja unokája halála miatt, s azt mondta, bárcsak ő halt volna meg unokája helyett.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.