Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Gigantikus árbevételt ért el az LG, történetének legnagyobbját

Ilyen hihetetlen mértékű árbevételre korábban nem volt példa: az LG üzemi nyeresége 1,88 ezer milliárd dél-koreai vont tett ki.

Fotó: Unsplash/Mohammad Dadkhah
Smart

Takács Petra

Szerkesztő

Az LG Electronics Inc. (LG) 21,11 ezer milliárd von (17,53 milliárd dollár) forgalmat bonyolított le az idei év első negyedévében, ami éves összevetésben 18,5 százalékos emelkedés, és a dél-koreai vállalat történetének a legnagyobb negyedéves árbevételét jelenti – közölte a társaság pénteken.

Az MTI-nek eljuttatott közleményben kiemelték: az üzemi nyereség 1,88 ezer milliárd vont (1,56 milliárd dollár) tett ki január-márciusban, ami 6,4 százalékos növekedésnek felel meg. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A háztartási gépeket és légkondicionálási megoldásokat felölelő üzletág rekordnagyságú negyedéves árbevételt ért el – tájékoztattak.

Kiemelkedően teljesített a járműalkatrész üzletág is, az autógyártók ugyanis a globális félvezetőhiányra reagálva fokozták proaktív és megelőző jellegű beszerzéseiket. A szórakoztató elektronikai részleg növekvő forgalma pedig a prémium kategóriás eszközök iránti erős keresletnek volt köszönhető – olvasható a közleményben.

(MTI)

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.