Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,68 Ft
Euró
393,47 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
62,957 $

Lewis Hamilton megmutatta a menő F1-es sisakjait

A brit világbajnok rekorder a pályafutása során sok különböző sisakban versenyzett, mind közül talán a legkülönlegesebb a sárga színű.

...svg content...Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Emilia Romagna Nagydíjának második szabadedzésére az imolai pályán 2022. április 23-án. A futamot április 24-én rendezik. MTI/AP/Luca Bruno
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lewis Hamilton 2007 óta versenyez a Forma-1-ben, immáron hétszeres világbajnokként. A többség csak legyintett, amikor hosszú évekkel ezelőtt páran arról kezdtek el beszélni, hogy a brit képes lehet megdönteni Michael Schumacher rekordját.

Nos, rögtön az első két évben bajnok lehetett volna, bár így sem panaszkodhat, mert amit 2007-ben elvett tőle a sors, azt 2008-ban visszaadta. Drámai körülmények között nyerte meg az első címét, majdnem annyira drámaian, mint ahogyan azt 2007-ben behúzta Kimi Räikkönen a Ferrarival. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Már soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha a Red Bullhoz szerződik, mert könnyen lehet, hogy Sebastian Vettel nem szerez négy címet. Az ínséges idők után a Mercedesszel hat címet is nyert, amiből nyolc is lehetett volna.

Szilágyi Gerda egy családi emlék fotójával válaszolt testvére állításaira

Nico Rosberg azonban megakadályozta ebben, tavaly pedig Max Verstappen, így akár már kilenc világbajnoki trófeája is lehetne. Az eredményei így is hihetetlenek, sorra döntötte meg a nagyobbnál nagyobb rekordokat, és még mindig nincs vége.

A sisakfestései is változtak, sokak nagy kedvence például a sárga színű darab, amivel a nagy példaképe, a tragikus körülmények között elhunyt Ayrton Senna előtt tiszteleg. A brazil legenda 1994 óta nem lehet közöttünk, de mai napig hatással van a fiatalokra.

Lapozó: 1 2

Donald Trump kijelentette, ha nem ő nyeri az elnökválasztást, az részben a zsidók hibája lesz

Újabb furcsa megszólalás érkezett volt amerikai elnöktől.