18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,558 $

Ismeretlen fegyveres nyitott tüzet egy orosz óvodában – két gyermek és egy óvónő életét vesztette

Sajtóértesülések szerint a fegyveres támadó nem sokkal a lövöldözés után öngyilkos lett.

Fotó: Twenty20
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A DW az orosz Interfax értesülései nyomán arról számolt be, hogy több ember életét vesztette, miután egy ismeretlen fegyveres tüzet nyitott egy Oroszország központi részén fekvő városban, Uljanovszkban, Moszkvától mintegy 900 kilométerre.

Az orosz hírügynökségek és az AFP is arról számoltak be, hogy egy ismeretlen fegyveres férfi kedden tüzet nyitott az Uljanovszkban található óvodában, melynek következtében legalább három ember életét vesztette. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Az Interfax azt írja, a halálos áldozatok között volt egy óvónő és két kisgyermek is – úgy tudni, a támadó a lövöldözést követően öngyilkosságot követett el. A fegyveres állítólag egy IZH-27 típusú sörétes vadászpuskával támadt az óvodában tartózkodókra.

Frissítés:

Alekszej Russzkij Uljanovszk kormányzója megosztotta, egy másik óvónő is megsérült a lövöldözésben, akit kórházba szállítottak, azonban egyelőre nem tudni, hogy milyen súlyos sérüléseket szenvedett. A kormányzó részvétet nyilvánított a halálos áldozatok hozzátartózóinak, s úgy fogalmazott, „ez egy pótolhatatlan veszteség mindannyiunk számára”.

Az égiek sem akarják, hogy a Leverkusen veretlenségi sorozata megszakadjon

Xabi Alonso csapata immár 46 mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A közösség összefogásának köszönhetően megtalálták a 13 éves, állami gondozásból szökött Norbertet, aki több mint egy hónapig élt az utcán.