Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,90 Ft
Euró
398,28 Ft
Font
478,05 Ft
Bitcoin
61,816 $

Hangfelvétel: az FSZB emberei fosztogatnak Ukrajnában

Az ukrán titkosszolgálat, az SSU újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra, melyből kiderül, hogy már az orosz titkosszolgálat tagjai fosztogatják a boltokat.

...svg content...Autó megy az ukrajnai háborúban megrongálódott házak közötti úton Csernyihivben 2022. április 7-én. MTI/AP/Jevhen Maloletka
Európa
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Az ukrán hírszerzésnek egy olyan telefonbeszélgetést sikerült lehallgatnia egy orosz katona és felesége között, mely alátámasztja, hogy már nem csak az egyszerű katonák, hanem a titkosszolgálat emberei is fosztogatnak.

Az orosz katona éppen mesélte a feleségének, hogy kifosztották volna az egyik, luxustelefonokat is árusító boltot, amikor rájöttek, hogy már jártak előttük – ráadásul nem is akárkik, a rettegett KGB-utód titkosszolgálati szerv, az FSZB emberei.

„Nem fogok így elvinni semmit. Volt itt 63 darab iPhone 13, Pro Max, 512 GB-osak…. Annyi pénzünk lett volna”

A felesége meglepődötten kérdez vissza, hogy akkor mi lett ezekkel a telefonokkal, hogy nem tudják elvinni őket, amire beszédes válasz érkezett: „az FSZB elvitt mindent! Az FSZB-seknél van minden”.

Mint az SSU is megjegyzi, a nyugati márkák szinte teljesen elhagyták az orosz piacot, ezért az FSZB biztosította – feltehetően a politikai vezetésnek – ezen termékek „importját”. Az ukrán hírszerzés közölte, az eset Lubjankában történt.

Megalakította egyszemélyes médiavállalkozását Magyar Péter öccse

A 33 éves újságíró korábban elárulta, a hírportál független lesz a testvére elnöklete alatt működő Tisza Párttól.