18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Vajna Timi szexin sejtelmes dekoltázsos fotójától izzik most a levegő

Vajna Timi tökéletesen ráérzett a sejtelmesség világára, egyszerre mutat többet, de még nem túl sokat, ráadásul nagyon igényes módon.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek többsége igyekszik többet és többet mutatni magából, főként a karakterétől. Ez néha a divat világával is párosul, és nagyon erős kombinációkat szoktunk látni odakint, vagy a közösségi média világában.

Nap mint nap láthatunk kiváló példákat arra, hogyan is kell ezt csinálni, és sokszor nem milliókból hozzák ki ezeket a nagyon látványos és különleges összeállításokat. Ha pedig kifogytunk az ötletekből, akkor nincs más dolgunk, mint körülnézni az Instagramon. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Nem is kell feltétlen Amerikáig mennünk, hogy ötleteket szerezzünk, vagyis részben igen, mivel Vajna Timi többségében az államokban él, de magyar. A hazai sztárunk olyan szinten pörgeti a divatot, hogy öröm nézni, és dögösebb, mint valaha is volt.

Mindez túlzásnak hangozhat egy olyan nő esetében, aki mindig is szexi volt, de Timi az utóbbi időben valóban képes volt növelni a tétet, méghozzá nem is kicsit. Az elmúlt napokban is olyan fotók jelentek meg róla, amik abszolúte tükrözték a különleges stílusát.

Hihetetlenül vadító teste van a Dancing with the Stars táncosnőjének

Timi most megint képes volt növelni a tétet, már az első fotójával is megtette ezt az új bejegyzésében, míg a második minden képzeletet felülmúlt. Nem is szaporítják tovább a szót, nézzétek meg Ti is.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.