Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Hatalmas keblekkel villant a sztárfocista szerelme

Wanda Nara egy végtelenül szexi nő, aki nem mellesleg 5 gyermek édesanya, amit sokan nem hisznek el, de valóban így van.

...svg content...Fotó: Instagram/Wanda Nara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Wanda Nara nagyon komoly teret nyert magának a sportban, a médiában és a közösségi médiában. Mindezt úgy, hogy közben öt gyermek édesanyja, ami már önmagában hatalmas elfoglaltságot jelent.

Nehéz szavakba önteni, hogy milyen vonzó az emberek számára a 35 éves sztár, aki futballügynök, színésznő, előadó és modell is egyben. Igen különleges párosítások ezeket, de ettől is olyan különleges. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

2014 óta Mauro Icardi párja, lassan 10 éve alkotnak egy párt, ami nagyon hosszú idő. Előtte szintén egy futballsztárral volt együtt, akivel három gyermeke született, míg a jelenlegi párjától kettő.

Robert Pattinson Batmanjének miért nem lett torzítva a hangja?

López és Nara 2008 és 2013 között éltek együtt, majd nem sokkal a szakításuk után Icardi lett a modell új szerelme. A közösségi médiában is akkora rajongótábora van, hogy nem egy sztárfocista irigyelné meg ezeket a számokat.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.