Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,87 Ft
Euró
401,42 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
61,769 $

Gáspár Laci: „Tudod, milyen erőszakos a Tóth Gabi…”

Gáspár Laci röviden kitért Tóth Gabira is a Hajdú Péterrel folytatott beszélgetésének ideje alatt az X-Faktor kapcsán.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Laci volt Hajdú Péter legutóbbi vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a LifeTV-n. A széria egyik legérdekesebb adásán vagyunk túl, Laci végtelenül őszinte volt, és olyan dolgokról is beszélt, amikről eddig nem.

Ez a műsor lényege, hogy új információkat tudjunk meg a sztárokról, hírességekről, akik voltak már nagyon lent is. Laci például szegénységben nőtt fel, voltak olyan pillanatok, amikor nem volt mit ennie, de soha nem adta fel. Soron kívül Szijjártó Péter bejelentette, további magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

Nagyot küzdött, és köszönhetően a hangi adottságaiknak, egészen messzire juthatott. Olyannyira, hogy amikor igazán ment a szekér, fogta magát, és vásárolt magának egy Porschét. Akkor az körülbelül 50 millió forintba került, manapság pedig egy Lamborghini is áll a garázsában.

Sarka Kata lenyűgöző lábakat villantott Sarm es-Sejkből (fotók)

Az X-Faktor jelentette számára az egyik nagy fordulópontot, már évek óta ő az egyik mentor, de természetesen voltak olyan pillanatok is, amikor a mentortársai befolyásolták bizonyos döntéseiben. Ugyanakkor nem gondolja az, hogy hozott volna rossz döntéseket az évek alatt, mert mindig őszinte volt.

Lapozó: 1 2