Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,30 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,536 $

Tudtad, hogy Jackie Chan egyszer megmentette egy színésztársa életét?

Bizony, a legendás harcművész megmentette Michelle Yeoh életét egy film forgatásán.

Michelle Yeoh malajziai színésznõ az Amerikai Filmkritikusok Testületének (National Board of Review) díjátadó ünnepségén New Yorkban 2019. január 8-án. MTI/EPA/Jason Szenes
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Michelle Yeoh, a Minden, mindenhol, mindenkor című film sztárja most elárulta, hogy Jackie Chan annak idején megmentette az életét, amikor a Rendőrsztori 3. forgatásán egy kaszkadőrmutatvány majdnem balul sült el. A színésznő főként a kung-fu és akciófilmekből lehet ismerős, ugyanis hosszú évtizedeken átívelő karrierjének legtöbb filmje ezekben a műfajokban csúcsosodott ki.

A Minden, mindenhol, mindenkor című film főszereplője az új sci-fiben egy kínai-amerikai bevándorlót alakít, aki rádöbben, hogy képes párhuzamos univerzumokba repülni, ahol önmaga különböző verziónak emlékét és képességeit is megfigyelheti (a képességeket pedig természetesen gyakorolhatja is). Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Yeoh még az 1980-as évek közepén váltott a táncról a színészetre, s bár nem volt színészi képesítése, azonnal belevetette magát az akció- és harcművészet világába, sőt, harmadik filmjében már főszerepet is kapott. S bár sok igen erős alakítást nyújtott karrierje során, egy kis időre visszavonult, majd a Rendőrsztori harmadik részében tért vissza, Jackie Chan oldalán – írja a ScreenRant.

Legújabb filmje kapcsán adott interjújában pedig a színésznő elárulta, amikor egy igen veszélyes kaszkadőrmutatványt kellett megcsinálnia, Jackie Chan mentette meg az életét: az ominózus jelenetben Yeoh karaktere egy furgon tetején lóg, miközben a jármű a forgalmas utcákon száguldozik. A színésznőnek úgy kellett volna leesnie a furgon hátuljáról, hogy aztán a Jackie Chan által megformált karakter autójának motorháztetején landoljon, ám ez nem jött össze.

Yeoh elárulta, a szélvédő nem tört be, ezért nem is úgy történtek a dolgok, ahogyan eredetileg kellett volna: Chan azonban szerencsére még időben utánanyúlt és a színésznő pólójának egy darabjába kapaszkodva húzta vissza őt, így szerencsére nem a fejére esett, amikor leesett az útra az autóról– ami nyilvánvalóan akár tragédiával is végződhetett volna.

Bemutatták a magyar olimpiai és paralimpiai csapat öltözékét

Hétfő este a Várkert Bazárban hullt le a lepel a magyar olimpiai és paralimpiai csapat párizsi öltözékéről.