Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,63 Ft
Euró
396,24 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
65,557 $

A liszttel együtt a lángos is meredek drágulásnak indulhat

Úgy tűnik, vége szakadhat az olcsó balatoni lángos korának.

...svg content...MTI/Marjai János
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A megnövekedett költségek miatt a büfések rákényszerülnek az emelésre, ezer forint felett kezdődik majd a kínálat – olvasható a Sokszínű Vidék cikkében.

A portál által megszólaltatott egyik büfés elmondta: soha nem gondolta, hogy a sajtos-tejfölös lángos ára átlépi majd az ezer forintot. Soron kívül Ha nyár, akkor Balaton – de mi a helyzet a belépőárakkal?

Költségeik miatt azonban 1200 forintot kell elkérniük idén egy lángosért. „Ha az árstop nem marad, akkor az étolaj ára legalább duplájára emelkedik, és ezt be kell építeni például a lángos árába is” – magyarázta egy másik eladó.

A strandokon a legolcsóbb helyen sem lesz olcsóbb a sima lángos ezer forintnál, sőt egy árus szerint a parti büfékben a sima lángos szinte mindenütt 1 300 forint lesz – írta a lap.

Jön a forróság, harmadfokú riasztás lép életbe szerdától

A nagy forróságra való tekintettel harmadfokú riasztás lép életbe szerdától.

Karácsony kúriai beadványában főként baloldali vezetésű kerületeket vádol

Nincs bizonyíték arra, hogy a szavazatok újraszámlálásánál visszaélés történt volna, de a főpolgármesteri városvezetés szerint épp elég indok a választás eredményének megsemmisítésére és új főpolgármester-választás kiírására, hogy a csalás elvi lehetőségét nem zárták ki.