Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Összesen már nyolc orosz tábornokot vesztettek az oroszok

Szentpéterváron vettek búcsút attól az orosz tábornoktól, akit Mariupolban öltek meg a csaták során, ahol továbbra is kaotikus a helyzet.

...svg content...Fotó: A Maxar Technologies által közreadott műholdfelvétel a színház megsemmisült épületéről a dél-ukrajnai Mariupolban 2022. március 29-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/EPA/MAXAR TECHNOLOGIES
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mariupol talán a leginkább háború sújtotta város Ukrajnában, ahol az orosz erők teljesen átvehették a kontrollt. Legalábbis erről adtak hivatalos tájékoztatást, addig a még bujkáló és harcoló ukrán katonáknak egyetlen egy esélyük maradt arra, hogy élve jussanak ki, mégpedig az, hogy leteszik a fegyvert.

Az orosz védelmi minisztérium vasárnap hajnalban ultimátumot adott a városban lévő azon ukrán erőknek, akik még nem adták meg magukat és életben vannak. Mariupol halottjai között van az az orosz tábornok is, akit szombaton temettek el. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A katonai dísztemetésre Szentpéterváron került sor, ahol végső búcsút vettek Vlagyimir Frolov vezérőrnagytól. Az orosz hadsereg tábornoka a nyolcadik hadsereget vezette, amikor megölték Mariupolban.

A jelentések szerint csata közben vesztette életét, melynek kapcsán Alekszandr Beglov kormányzó azt mondta, hogy a tábornok hősi halált halt a csatában. A Sky News beszámolója szerint a kormányzó nem közölte, hogy a tábornok hol és mikor halt meg.

Meg nem erősített jelentések szerint Frolov már a nyolcadik orosz tábornok, aki elesett a háborúban. Ezek mind érzékeny veszteségek lehetnek az orosz erők számára, hiszen magasan képzett, komoly katonai tapasztalattal rendelkező tisztekről van szó, akik hatással voltak a háború eseményeire.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.