Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,20 Ft
Euró
386,39 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
66,831 $

Újabb fordulatot vehet Paul Pogba és a Manchester United ügye

Paul Pogba jövőjében nagy szerepet játszhat az új edző személye, különösen akkor, ha az Erik Ten Hag lesz. 

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Mirror úgy tudja, hogy a Manchester United meggondolta magát, és mindenképpen meghosszabbítaná Paul Pogba szerződését, ugyanis Erik Ten Hag, aki a legesélyesebb, hogy leüljön a Vörös Ördögök kispadjára, szeretné a keretben tudni. 

A holland szakember úgy gondolja, hogy Pogba egy olyan játékos, akit nem engedhetnek el csak úgy, pláne nem ingyen, hogy aztán majd milliókat költsenek egy másik játékos megszerzésére.  Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

A franciának nyáron lejár a szerződése, és több nagy klub, köztük a PSG és a Juventus is érdeklődik iránta. Úgy tűnt, hogy a Vörös Ördögök készek voltak elengedni őt, ennek pedig több oka is volt. 

Az egyik a teljesítménye, ugyanis nem tudta azt hozni, amit vártak tőle, a másik probléma a magas fizetése volt, viszont Erik Ten Hag, a pletykák szerint, leszögezte, hogy nem akarja elengedni, szüksége van rá – írja a Fichajes.net

A Manchester United olyan ajánlatot tehetett Pogbának, amely a Premier League-ben a legjobban fizetett játékossá tenné. A fizetése heti 600 ezer euró lenne, heti 480 ezer eurós alapbérrel, és több bónusszal.  Ezzel messze megelőzné Cristiano Ronaldót, aki heti 540 ezer eurós fizetésével a Premier League legjobban fizetett játékosa.

A forrás hozzáteszi, hogy a Vörös Ördögök játékosainak nem tetszik a dolog, mert úgy érzik, Paul Pogba nem érdemli meg, hogy a klub legjobban fizetett játékosa legyen a gyenge teljesítménye és az idei szezonban betöltött másodlagos szerepe miatt.

Ezzel szemben az El Nacional úgy tudja, hogy a játékos döntése végleges: elhagyja Angliát, ugyanis a szavát adta Zidane-nak, hogy vele tart, ha a francia edző veszi át az irányítást a Paris Saint-Germain élén.

Manchesterben egy ambíciózus projektet ígértek neki, amely nem valósult meg, sőt, ő maga is háttérbe szorítva érezte magát a Vörös Ördögöknél, ezért új lehetőségek után kutat, és a katalán lap szerint visszautasította az 500 euró körüli fizetést, mert a sportszakmai céljait helyezi előtérbe.