18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,765 $

Prostitúcióra kényszerített egy fiatal pár egy tinédzser lányt Budapesten

Egy 28 éves nő és 33 éves élettársa a vidékről a fővárosba érkezett, kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatal nőt magukhoz költöztették, és szexmunkára kényszerítették.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat szerint 2020. április környékén az akkor 18 éves sértett vidékről Budapestre utazott, majd pár napot egy munkásszállón töltött, ahol találkozott a 28 éves nővel.

A vádlott nő felismerte a sértett kiszolgáltatott helyzetét, akinek a lakhatása nem volt megoldott, és munkája sem volt, ezért felajánlotta neki, hogy lakjon az általa szívességből használt VIII. kerületi lakásban, továbbá megígérte, hogy segít neki pénzt keresni – olvasható az ugyeszseg.hu beszámolójában. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

A sértett elfogadta a felajánlást és 2020 májusában a VIII. kerületi lakásba költözött, ahol a vádlottak, valamint a lakás idős tulajdonosa és annak ápolója élt.

A 28 éves nő már a beköltözését követő első napon elkísérte a sértettet a Nyugati pályaudvar aluljárójába azért, hogy a sértett ott prostituáltként dolgozzon. Ezután mintegy 2 hónapon keresztül rendszeresen, szinte minden nap végezte a szexmunkát.

Ez idő alatt a vádlott nő folyamatosan felügyelete, ellenőrizte a sértettet, szervezte a vendégeit, meghatározta a szexuális szolgáltatás ellenértékét, amit el is vett a sértettől. A vád szerint volt olyan eset, hogy a 28 éves nő a VIII. kerületi lakásban arcon ütötte és veréssel fenyegette meg a sértettet, azt sérelmezve, hogy nem dolgozik rendesen.

A 33 éves férfi mindvégig támogatta élettársa cselekményét, folyamatosan tartották a kapcsolatot telefonon, amikor a sértett dolgozott, valamint a sértett bántalmazására biztatta élettársát, amikor a sértett nem akarta folytatni a szexmunkát, a tőle elvett pénzt pedig együtt élték fel.

A sértett félt a vádlottaktól, a személyi okmányait elvették, ruháját kidobták, és pénzt sem adtak neki, ezért akarata ellenére folytatta a prostitúciós tevékenységet.

A vádlottak 2020. július 17-én reggel felelősségre vonták a sértettet, hogy semmit nem csinál jól, szidalmazták, majd a 33 éves férfi többször megütötte a sértettet, egyszer ököllel a fején. Ezután a vádlott nő kivitte a sértettet a Nyugati pályaudvar aluljárójába, további munkára kényszerítve. Délután a sértett segítséget kért egy férfitől, elmondta neki, hogy nem a saját akaratából végzi a prostitúciós tevékenységet, hanem kényszerítik őt és bántalmazták. A férfi ezután értesítette a rendőröket.

A Fővárosi Főügyészség az élettársakat szexuális cselekmény végzése érdekében, a sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva, erőszakkal elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntettével vádolja és velük szemben letöltendő fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.