Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,88 Ft
Euró
400,55 Ft
Font
478,51 Ft
Bitcoin
60,934 $

Így bulizott a Real Madrid az öltözőben az őrült BL-meccs után (videó)

Volt miért örülnie a Real Madridnak, mely majdnem képes volt kikapni azok után, hogy simán verte a Chelsea-t Londonban.

...svg content...Fotó: Karim Benzema, a Real Madrid csatára ünnepli a Chelsea elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzését követő hosszabbításban a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2022. április 12-én. A Real Madrid 3-2-re legyőzte a címvédő Chelsea együttesét, és 5-4-es összesítéssel az elődöntőbe jutott. MTI/EPA-EFE/Sergio Perez
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen őrületes az idei szezon a Bajnokok Ligájában, sok olyan eredmény született, amire egyáltalán nem számíthattunk. A meglepetések sora még mindig nem ért véget, és ki tudja, hogy mit hoz a folytatás, de egy biztos, a közönség élvezi.

Nyilván azoknak a csapatoknak a rajongói már nem tudják ugyanezt elmondani magukról, akik menet közben kiestek, de a semleges futballszeretők biztosan különleges perceket élnek át. Így volt ez legutóbb is, a csapatok egy pillanatra sem hagyták unatkozni az embert, és a java még csak most következik. Soron kívül Szijjártó Péter elmagyarázta, miért jó Magyarországnak az orosz Gazprommal való együttműködés

Németországot egyenesen sokkolhatta a Villarreal továbbjutása a müncheniek ellen, amire nem sokan számíthattak. Papíron ennek egy igen sima továbbjutásnak kellett volna lennie a BL-győztestől, ám ez nem történt meg.

Olyannyira nem, hogy a Villarreal egyre közelebb kerül ahhoz, hogy döntőt játsszon, ami az év legnagyobb meglepetése lenne. Arra sem számítottak a rajongók, hogy a Real Madrid így meg fog szenvedni a Chelsea ellen.

Lapozó: 1 2