Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,91 Ft
Euró
388,63 Ft
Font
452,80 Ft
Bitcoin
63,702 $

Britney Spears bejelentette, harmadik gyermekét hordja a szíve alatt

Vőlegényével hosszú évek óta elválaszthatatlanok, Brit pedig éppen múlt hónapban jegyezte meg, hogy gyermeket szeretne kedvesétől, kívánsága pedig hamarosan valóra is válhat.

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnõ megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
Style

Czinder Tímea

Szerkesztő

A Toxic énekesnője váratlan örömhírt tett közzé Instagramon, első közös gyermeküket várják ugyanis vőlegényével, Sam Asgharival. A kereken 40 éves Britney már két fiú, Jayden és Sean édesanyja, akik Kevin Federline-nal kötött korábbi házasságából születtek.

„Olyan sokat fogytam a maui utazásomra, hogy aztán visszaszedjem. Azt gondoltam, »Egek… Mi történt a gyomrommal?« A férjem azt mondta, »Kajaterhes vagy, butus!« Szóval szereztem egy terhességi tesztet, és hát, nos… kisbabám lesz” Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

– írta az énekesnő Instagramon.

Britney megosztotta rajongóival, hogy a hasa azóta még nagyobb lett, mintha két baba növekedne benne, valamint elmondta, óvakodni fog a paparazziktól, akik már így is túl sok képet készítettek róla – számolt be a brit Metro.

„Nehéz, mert amikor terhes voltam, szülési depresszióm volt. El kell mondjam, abszolút borzalmas volt. A nők nem nagyon beszéltek akkoriban róla. Néhányan veszélyesnek tartották, ha egy nő panaszkodik, miközben egy babát hord a hasában. De a nők ma már minden nap beszélnek róla. Istennek hála, nem kell ezt a fájdalmat titokban tartanunk. Ezúttal minden nap jógázni fogok!”

– folytatta Britney.

Az énekesnő 2016-ban ismerte meg vőlegényét, amikor a férfi a szerelmét alakította a Slumber Party című videoklipben, nem sokkal ezután pedig randevúzni is kezdtek. A páros azóta elválaszthatatlan, a személyi edzőként dolgozó Sam Britney mellett állt a gondnoksági kálvária alatt, most pedig úgy tűnik, az énekesnő kívánsága is valóra válhat első közös gyermekük érkezésével.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.