Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Napi szürreál: Indiában meglovasítottak egy 18 méter hosszú hidat

Az indiai rendőrség egy olyan bűnbandára vadászik, amelynek tagjai leszereltek egy 18 méter hosszú vashidat, majd feltehetőleg fémhulladékként értékesítették darabjaira bontva.

Fotó: Twenty20
Ázsia

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A rablók a helyi öntözési hivatal által felbérelt munkásoknak adták ki magukat, majd különböző munkaeszközök segítségével bontották le az elhagyatott hidat az indiai Amiyawar falujában, amely az állam fővárosától 150 kilométerre délre található.

A fémhulladékok értékesítése jövedelmező üzlet Indiában, ahol gyakorinak számít, hogy fémalkatrészeket lopjanak el, amelyeket aztán nagy, szervezetlen roncstelepeken adnak el könnyű pénzért. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Egy rendőrtiszt szerint a helyiek azt hitték, a kormány végül úgy döntött, hogy lebontja a közel 30 évvel ezelőtt épített hidat, mivel már régóta nem használták, valamint a falusiak korábban kérelmet is benyújtottak ez ügyben az öntözési hivatalhoz – számolt be a Reuters.

A szemtanúk elmondása alapján két nap alatt végeztek az elbontási munkálatokkal, majd a hét elején egy járműre pakolták a fémhulladékot, a helyszínt pedig teljesen kiürítették. Egy rendőrségi tisztviselő szerint a banda néhány tagját már sikerült beazonosítani, azonban a többieket továbbra is keresik, emellett köztulajdon megsemmisítésével és ellopásával vádolják őket.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.