Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,80 Ft
Euró
385,75 Ft
Font
450,66 Ft
Bitcoin
67,237 $

Ausztrál Nagydíj: Verstappen káromkodása mindent elmond a Red Bull volánja mögött (videó)

Vannak azok a helyzetek, amikor az F1-es pilóták nem tudják türtőztetni magukat, ráadásul Max Verstappen már most rengeteg pontot veszített.

...svg content...Fotó: Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője (j) nézi, amint oltják a tüzet az autójában a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíján a melbourne-i pályán 2022. április 10-én. MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha megnézzük az élmezőnyt, akkor azt mondhatjuk, hogy ez eddig finoman szólva sem Max Verstappen, Carlos Sainz Jr. és a Mercedes szezonja. A németek még mindig nem tudnak mit kezdeni igazán a Ferrarival és a Red Bullal, bár ennek ellenére George Russell ott van a második helyen.

A Mercedes fiatal versenyzője lesipuskás módon csapott le a pontokra, és ez Ausztráliában is így volt, kihasználva Sainz, valamint Verstappen kiesését, illetve Pérez újabb gyengébb eredményét az Albert Parkban. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

37 ponttal vezet a második helyen, ám a győztes Charles Leclerc már 71 egységet birtokol az élen, és ez kezd sok lenni. Ugyan sok futam van még hátra, minden egyes elvesztett pontnak hatalmas jelentősége lehet a végén.

F1 2022: így reagált Schumacher Vettel balesetére a volán mögött (videó)

Verstappen is tisztában van ezzel, aki az eddig lezajlott három futamból mindössze kétszer tudott célba érni, de legalább akkor nyert. Ez azonban hosszú távon nem lesz elég, a „bikák” gépe nem tűnik megbízhatónak, de legalább Pérez alatt most nem állt meg a másik autó.

Lapozó: 1 2