Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Rúzsa Magdi és élete párja 11 éve találkoztak, megható sorokat írt az énekesnő

Rúzsa Magdolna korunk egyik legnagyobb sztárja, és egy olyan különleges személyiség, akire igazán érdemes figyelni.

...svg content...Fotó: Instagram/Rúzsa Magoldna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sorra mennek tönkre a kapcsolatok, a házasságok, és sokszor csak néhány év után. Ez több mint aggasztó, és egyúttal jelzi is a mai világot, a nehézségeket. Nemrég egy újabb magyar sztár jelentette be, hogy néhány év után tönkrement a kapcsolata gyermeke édesapjával, és nincs tovább.

Egyre ritkábbak azok a kapcsolatok, amik hosszú ideje tartanak, és valóban kitartanak egymás mellett a párok, jóban és rosszban egyaránt. Sokan még csak nem is hajlandóak dolgozni a kapcsolatukon, és meg sem hallgatják a másikat, mint két idegen. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Borzalmas kapcsolatok vannak körülöttünk, de szerencsére vannak ellenpéldák is. Rúzsa Magdi például már 11 éve lehet boldog a párjával, azóta vannak együtt jóban-rosszban, mindig kitartottak egymás mellett, ami az egyik legfontosabb alapja egy kapcsolatnak.

Orbán Viktor visszaadta a kölcsönszéket, de négy év múlva újra igényt tartana rá

„11 éve találkoztunk. Azóta vagyunk mi így, jóban-rosszban, bárhogy is, de kitartóan kapaszkodunk egymásba.” – írta a megható posztjában Magdi, aki valóban egy igazi társ mellett élheti az életét.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.