Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Márki-Zay Péter szerint a Jobbik-szavazókon múlt a választás végkimenetele

Az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje úgy gondolja, a Jakab Péter vezette párt szavazóinak elpártolása okozta az újabb Fidesz-kétharmadot.

...svg content...MTI/Illyés Tibor
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A baloldali szavazókat sikerült mind megszerezni. A jobboldalon veszítettünk: a régi Jobbik szavazóit veszítettük el nagyon nagy arányban. Ezt az is mutatja, hogy nem a Kétfarkú Kutya Párt, hanem a Mi Hazánk jutott be a parlamentbe” – írta Facebook-oldalán Márki-Zay Péter.

Olyan szavazókat azonban sikerült megszólítanunk, akiket egy baloldali jelölt nem tudott volna: nagyon sok jobboldalit, nagyon sok fiatalt és romákat is – tette hozzá. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az ellenzéki összefogás csúfos vereséget szenvedett a múlt héten, vasárnap tartott országgyűlési választásokon, melynek következtében a Fidesz-KDNP pártszövetség sorozatban negyedszer is kétharmados többséggel nyert.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.