Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

F1 2022: szemkamerás felvétel az Ausztrál Nagydíjról Sainz nézetében a Ferrarival (videó)

Sorra jönnek az extra felvételek a Forma-1 szerkesztőitől, most leginkább a Ferrari rajongói örülhetnek, akik szemkamerás nézetből figyelhetik az eseményeket.

...svg content...Fotó: Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíjának első szabadedzésén a melbourne-i pályán 2022. április 8-án. A futamot április 10-én rendezik. MTI/AP/Asanka Brendon Ratnayake
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Liberty Media rengeteget tett és tesz azért továbbra is, hogy a Forma-1 a régi fényében ragyogjon. Emellett a legfontosabb tényező a gazdaságilag fenntartható modell megalkotása volt, ami a koronavírus okozta súlyos gazdasági válság csak felgyorsított.

Több olyan döntés is született, amik égetően szükség volt, és szerencsére túlélte a kategória a válságot. Sőt, időközben teljesen átalakult, üzleti szempontból is, amivel hosszú évekre bebiztosíthatják magukat a csapatok.

A Ferrari éppen ebben az időszakban igyekszik visszatérni a csúcsra, amire nagyon régóta nem volt példa. Igyekezniük kell, mert ha nem járnak sikerrel a következő években, akkor akár 20 év is eltelhet bajnoki cím nélkül.

Jelenleg minden a legnagyobb rendben van, Charles Leclerc vezeti a világbajnokságot, a Ferrarik nagyon gyorsak, és nehéz elképzelni, hogy nem lesznek harcban a címért, akár egészen az utolsó futamig.

Addig még nagyon sok nagydíj van hátra, jelenleg Ausztráliában vendégeskedik a mezőny, ahol Carlos Sainz Jr. is pályára gurult. Készült róla egy nagyon extra szemkamerás felvétel, amit erre a linkre kattintva érhettek el, csak ajánlani tudjuk.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.