Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Megérkezett a pénztárcabarát Honor Magic4 Lite

Szépen csendben, mindennemű hacacáré nélkül bemutatkozott Európában a Honor Magic4 Lite okostelefon, ami Honor X9 5G néven is elérhető lesz.

...svg content...Honor
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Magic4 Lite modell első körben Franciaországban jelent meg, mégpedig egyetlen tárhely-, illetve memóriakonfigurációval – a 6/128 GB-os változat három színárnyalatban, Ocean Blue kékben, Titanium Silver ezüstben és Midnight Black feketében kapható.

Az okostelefon megfelelő működését a Qualcomm Snapdragon 695 lapkakészlete biztosítja, az energiaellátásról pedig a hátlapba szerelt, 4 800 mAh kapacitású, 66 W-os gyorstöltési támogatással ellátott akkumulátor gondoskodik – írta a Playfuldroid portál. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A készülék 6,81 hüvelykes, 1080×2388 pixel felbontású, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciájú IPS panellel büszkélkedhet, míg kamerafronton egy 48 megapixeles főszenzort, egy 2 megapixeles makrókamerát, egy 2 megapixeles mélységérzékelőt, valamint egy 16 megapixeles szelfikamerát kapott.

Árazás tekintetében még nem sokat tudni, a malajziai viszonteladóknál a Honor Magic4 Lite alapmodellje 275 eurós kezdőáron mozog, ami azt jelenti, hogy Európában is nagyjából hasonló árcédulára számíthatunk majd.

Pénteken egyébként tovább bővül a Honor termékcsaládja, a Play 6T sorozat ugyanis várhatóan holnap jelenik meg Kínában, bár az szinte biztosra vehető, hogy ezek a készülékek a kontinensükre már nem jutnak el.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.