Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Putyin családját sem kímélik a legújabb szankciók

Egészen addig lesznek érvényben, míg az orosz elnök fenntartja a háborút Ukrajnával.

...svg content...Novo-Ogarjovo, 2022. április 5. Vlagyimir Putyin orosz elnök videókonferencia keretében vesz részt a mezõgazdasági és halászati iparágak fejlesztésérõl tartott tanácskozáson a Moszkva melletti vidéki rezidenciáján, Novo-Ogarjovóban 2022. április 5-én. MTI/EPA/Kreml/Szputnyik pool/Mihail Klimentyev
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a legújabb nyugati szankciócsomag Putyin közeli családtagjait is érinti. Mivel az orosz elnöknek előző házasságából két lánya is született, így az ő vagyonuk sincs biztonságban.

Az Egyesült Államok szerint Putyin javainak jelentős része rokonaihoz került, akiket eddig nem értek közvetlenül a korlátozások. A nemrég kiderült részletek szerint azonban mostantól valamennyi közeli családtagját kizárják az amerikai pénzügyi rendszerből, és befagyasztják az Egyesült Államokban lévő vagyonukat. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A szankciók Szergej Lavrov külügyminiszter feleségét és lányát is célba veszik, az USA pedig csak akkor szünteti meg ezeket a rendeleteket, ha Putyin hajlandó leállítani az ukrajnai inváziót.

A legújabb szankciócsomag egyben válasz a Bucsában történt, civileket érintő tömeggyilkosságokra is, melyet nemzetközi szinten is elítéltek – írta meg a Sky News.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.