Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Exatlon All Star: Krisztián egy gép, leengedett vállal is vállalja (videóval)

Minden tiszteletünk Somhegyi Krisztiáné, aki mondhatni kilátástalan helyzetbe került, ám mégis megpróbálja, de az esélyei minimálisak lehetnek.

TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Somhegyi Krisztián egy hatalmas szívvel rendelkező bajnok, aki már számtalanszor bizonyította, hogy abszolúte csapatember. Mindig a csapat érdekeit tartja szem előtt, és teljesen őszintén tud örülni más sikereinek.

Nem szeret panaszkodni, nem káromkodik, mindent kihoz magából, és nincs nála gyorsabb versenyző a mezőnyben. Ez tavaly sem volt másképp, amikor az Exatlon Hungary harmadik évadának végén már mindkét keze sérült volt, ami a játéka végét jelentette. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A sors furcsa fintora, hogy most ismét a döntők előtt sérült meg, és úgy tűnik, súlyosan. A bal válla roppant, reccsent egyet, majd komoly zsibbadást kezdett el érezni. Emiatt már nem is futott a nagy riválisa, Bálint ellen, aki így automatikusan bejutott a TOP-3-ba.

Krisztián azonnal orvosi kezelést kapott, majd elismerte, nagyon nincsenek jó érzései, nem lát sok esélyt arra, hogy képes lesz folytatni. A társak is erősen aggódnak érte, mindenki érzi, hogy ez most más, mint tavaly, és Bálint is eddig nem látott fájdalmakat látott Krisztián arcán.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.