Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Exatlon: hihetetlen, ami Krisztiánnal történt, veszélybe került a versenye, ketten már a TOP-3-ban vannak

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2022. április 5. - 22:34

Egy újabb nagyon izgalmas estén vagyunk túl, sokat futottak a bajnokok és a kihívók, akik immáron ugyanazon a szálláson laknak a villában.

A hétfői nap rendkívül intenzív nap volt, két versenyzőtől is el kellett búcsúznia a mezőnynek. A lányoktól Iza esett ki, addig a fiúktól Geri, aki ádáz csatát vívott Danny-vel, és már nem lehet ott Dominikán.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Danny keddi napja sem volt egyszerű, mert elsőként vesztette el életeinek számát a négyek viadalán, de nem esett kétségbe, igyekezett pozitív maradni, felkészülvén a nagy csatára, ami a játékban maradásról dönt.

Ezzel párhuzamosan a lányok is harcoltak egymással, csapaton belül is, bár ez Gabi számára nem volt lehetséges, mivel ő volt az egyedüli bajnoklány Iza kiesésével. Meglepő módon a lányoktól Gréti ült ki először, hamar elvesztette az életeit, Bogi ütötte ki a sorból.

A fiúk is nagy csatát vívtak, Dani búcsúzott másodikként, de meglehetősen jól kezelte a helyzetet, azt azonban elismerte, nem volt jó a teljesítménye. Ettől független valamiért nagyon élvezte a napot, míg Krisztián válla megsérült, reccsenést érzett a bal vállában, orvosi ellátásra volt szüksége a Bálint elleni következő köre előtt.

Lapozó: 1 2