Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Megtalálták az ausztráliai földcsuszamlásban elhunytak holttestét: egy brit férfi, és 9 éves kisfia voltak az áldozatok

Az Ausztráliában található túraútvonal a hatóságok szerint „rendkívül veszélyes” volt, miután heves esőzések sújtották a régiót.

Fotó: SUPPLIED AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Ausztrália és Óceánia

Borbély Fanni

Szerkesztő

Még mindig nem tisztázták, hogy le kellett volna-e zárni azt az ausztrál túraútvonalat, ahol egy apa és fia életét vesztette a heves esőzések következtében bekövetkezett földcsuszamlás miatt. A hatóságok közlése szerint megtalálták a halálos áldozatok holttestét: egy brit férfi és 9 éves kisfia estek a földcsuszamlás áldozatául.

A hatóságok egy átfogó vizsgálatot indítottak annak megállapítására, hogy a heves esőzések miatt nem kellett volna-e már korábban lezárni a túraútvonalat, ahol az áldozatok életüket vesztették. A vizsgálat azt követően indult el, hogy kedden megtalálták a 49 éves brit férfi és 9 éves fia holttestét a Sydney-től nyugatra fekvő Kék-hegységben. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A földcsuszamlás következtében egy 50 éves nő és egy 14 éves fiú is megsérült, akik súlyos hasi- és fejsérüléseket szenvedtek, ők jelenleg is kritikus állapotban vannak. A család ötödik tagja, egy 15 éves lány szerencsére megúszta sérülések nélkül, viszont jelenleg is sokkos állapotban van a történtek után.

Az új-dél-walesi nemzeti park felügyelői a tragédia előtt ellenőrizték a túraútvonalat, és úgy ítélték meg, hogy az biztonságos, ezért végül nem zárták el a turisták elől. A hivatal egy közleményben reagált a tragédiára, és kijelentették, „világszínvonalú” programmal rendelkeznek az ilyen esetek megelőzésére, azonban előre nem lehet megjósolni, hogy milyen kockázatok merülhetnek fel, így a földcsuszamlást sem lehetett volna előre jelezni.

(Independent)

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.