Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

További Hírek

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter arról számolt be, hogy a kormány felajánlotta a segítségét Georgiának a példátlan időjárási körülmények miatt.

Halottjai is vannak az újabb földcsuszamlásnak Indiában, ahol több mint 100 embert temetett maga alá a sár.

Hozzátették, a történtek miatt többen megsérültek, de szerencsére hat emberre még időben rátaláltak.

A fővárosban be kellett zárni az iskolákat, illetve a Himasal Prades és Uttarakhand államokban élőket arra kérték, hogy lehetőleg maradjanak otthon.

Kurume és Karatsu városaiban sárlavina pusztított, amely miatt legalább hat fő eltűnt, miközben a mentőegységek fáradhatatlanul tevékenykednek az érintett helyszíneken.

Sokan eltűntek a természeti katasztrófa során.

Emellett nyolc személy megsérült, akik közül négy főt kórházba kellett szállítani, s jelenleg több mint 60 szakember dolgozik azon, hogy kimentsék a törmelékek alá szorult bajbajutottakat.

Összedőlt egy épület a mexikói Tijuanában, ám szerencsére senki sem sérült meg az eset során.

Kedden a mentőalakulatok versenyt futottak az idővel Ecuador déli részén, hogy túlélőket találjanak egy földcsuszamlás után, melyben a legfrissebb hivatalos adatok szerint hét ember vesztette életét és több mint hatvanan eltűntek.

A kormány jelentette be, hogy a heves esőzések okozta földcsuszamlásban legkevesebb 16 ember vesztette életét Ecuador déli részén.