18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Késsel fenyegette élettársát egy bedrogozott és ittas kiskunhalasi férfi

Az elkövető két éve alkohol és kábítószer befolyása alatt állt, mindeközben folyamatosan partnerét vegzálta.

ugyeszseg.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat szerint a kiskunhalasi férfi – az ügy vádlottja – a tavaly novemberben történt elfogásáig több évtizede élettársi kapcsolatban élt a sértettel – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi rendszeresen fogyasztott dizájner drogot és alkoholt, amelyek hatására agresszívvá vált. Ilyenkor trágárul becsmérelte, szidalmazta és többször bántalmazta a sértett nőt, aki 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. Amikor 2020 decemberében egy családi összejövetelen az ittas és kötekedő férfit viselkedése miatt a sértett számon kérte, ütlegelte és a hajánál fogva rángatta. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

2020 májusában, ismételten amfetamin fogyasztást követően a férfi 1 méter hosszú betonvassal a végtagjain és a fején, egy kődarabbal pedig a lábszárán többször megütötte az élettársát, majd a nyakához egy 5 cm pengehosszúságú konyhakést szorított. Ekkor arra hivatkozva, hogy megítélése szerint a párja „ingyen él” a lakásában, pénzt követelt tőle.

Az ököllel történő bántalmazások 2021 októberétől heti rendszerességűvé váltak. Két esetben a férfi ismételten életveszélyesen megfenyegette a nőt, és 300 ezer forintot követelt tőle, kilátásba helyezve a megölését, ha nem fizet. A vagyontalan sértett a követelésnek nem tudott eleget tenni.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérletével, kapcsolati erőszak bűntettével és kábítószer birtoklás vétségével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy a vádlott a büntetésből feltételes kedvezménnyel nem szabadulhat. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja