Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,424 $

Exatlon: Busa Gabi közölte, nem nyerni tért vissza Dominikára, majd elsírta magát

Busa Gabi mellett már nincs ott Kempf Zozo, és ez akár az egész versenyébe is kerülhet, mert két évvel ezelőtt a fiatal fiú támogatta őt.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokaknak furcsa lehet, amikor az Exatlon Hungary versenyzői zokogásban törnek ki egy versenytársuk kiesése miatt. Nem egy kritikát kaptak már ezért, hiszen később még találkozhatnak, a búcsú nem örökre szól, ez csak egy verseny.

Ugyanakkor arról se feledkezzünk meg, hogy ezek a versenyzők heteken, hónapokon át csak egymásra számíthatnak, nem beszélhetnek a családtagokkal, így érthető, hogy lelkileg más szintre kerülnek. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Aki nem élt meg hasonlót, az még csak nem is sejtheti, hogy ez milyen fájdalommal járhat, és valami hasonló játszódhat le Busa Gabiban, a nagy favoritban. Kemp Zozo kiesésével azonban sokat gyengülhet, és ez akár az egész versenyébe is kerülhet.

Ennyivel kínálja drágábban törökbálinti luxusházát L.L. Junior

Mondhatni a lehető legrosszabbkor esett ki a fiatal fiú, aki a Dancing with the Starsban is szerepelt. Somhegyi Krisztián győzte le őt a párbajukon, így már nincs esélye arra, hogy megszerezze a 15 millió forintot.

Lapozó: 1 2