Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Ennyivel kínálja drágábban törökbálinti luxusházát L.L. Junior

Fotó: Unsplash
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ismert rapper még tavaly kezdte el árulni az ingatlant, amelynek árát azóta többször is csökkentette, most azonban jóval többe kerül, mint amennyiért először akarta eladni.

L.L. Junior 2021 augusztusán töltötte fel luxusvilláját az egyik legnagyobb hazai ingatlanportál felületére, miután kiderült, hogy a felesége, Körtvélyessy Kinga kiköltözött, illetve magával vitte a közös kislányukat is.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Először 280 millióért kínálta az örökpanorámás, számos extrával felszerelt ingatlant, majd októberben 10 millióval levitte az árat, amit novemberben újabb 1 millióval csökkentett, ekkor már 269 milliót kért érte – derül ki a Ripost cikkéből.

Akkoriban úgy tűnt, mielőbb szeretne túladni a lakáson, most azonban a legelső árnál is többe kerül, méghozzá 55 millióval, így jelenleg 335 millió forintért lehet megvásárolni a rapper egykori otthonát, amely Törökbálinton található, 270 m² alapterületű, illetve 8 szobával rendelkezik.

ByeAlex meglátta Madonnát, és rendesen megrémült

Egy igazi álomotthon, ahol az ember luxusban élhet, de nyilván ennek meg kell fizetni az árát. A látvány, a panoráma azonban önmagáért beszél, és aki megvásárolja az ingatlant, az valóban kényelmesen töltheti a napjait.