Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,516 $

ByeAlex meglátta Madonnát, és rendesen megrémült

A híres magyar énekest egyenesen sokkolta a legenda kinézete, aki egyre több kritikát kap a megjelenése miatt, és sokan keményen bírálják.

Fotó: Instagram/Madonna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Madonna neve világszerte ismert, a 80-as évek hajnalán kezdődött a karrierje, ami végül berobbant. Sokan a mai napig nem tudják, de Sean Penn is a párja volt éveken át, akárcsak később Guy Ritchie.

A díva mindig is imádta az életet, és már nagyon korán világsztár vált belőle. Csak úgy epekedtek utána a férfiak, ám egy nap mindenki megöregszik, és Madonna sem kivétel, aki hat gyermek édesanyja. Soron kívül Jakab Péter pártja már biztosan nem indulhat az EP-választáson

Más kérdés, hogy az emberek mit gondolnak róla, mert sokak szerint túllőtt a célon, mintha néha nem is ő lenne. Idén lesz 64 éves, szóval a 30-as és 40-es, de már az 50-es évein is bőven túl van, ő azonban mintha még mindig csak 30 körül lenne, vagy nehezebben fogadja el az idő múlását.

Mazsi kimondta, Berki Krisztiánnal akarja leélni az életét

„Megláttam Madonnát, és megrémültem… úgy néz ki, mint valami laborból megszökött emberi puncspuding, ami nagyon gonosz, tényleg igazán veszedelmes, és le akarja igázni a világot…” – írta a Facebook oldalán Alex.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.