Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,699 $

Micsoda fordulat: az Inter Miami bármit hajlandó lenne megtenni, hogy Messit a csapatban tudja

Több sajtóhír is megjelent annak kapcsán, hogy a David Beckham által elnökölt klub bármit megtenne azért, hogy megszerezze magának Messi szolgálatait.

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután 11-esbõl berúgta csapata negyedik gólját a Club Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport utolsó, hatodik fordulójában a párizsi Parc des Princes Stadionban 2021. december 7-én. MTI/EPA/Ian Langsdon
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A PSG-nek nem áll túl jól a szénája manapság: szinte borítékolható, hogy elveszítik Mbappét, de úgy tűnik, Messi is kikerülhet a csapatból, ugyanis ha hihetünk a legfrissebb híreknek, az Inter Miami bármit megtenne azért, hogy megszerezze az argentin klasszist.

A fichajes.net szerint több kimenetele is lehet Messi jövőjének: vagy marad a PSG-nél, mivel 2023-ig írt alá a klubbal, ami az egyik legvalószínűbb opció jelenleg; de ha úgy dönt, hogy inkább más irányba nézelődne, egyre esélyesebbnek tűnik az Inter Miami is. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

Azonban ha ez megtörténne, és Messi tényleg aláírnia az Inter Miamihoz, az kétségkívül egy történelmi lépés lenne, és sokkal jobban megrázná a futballvilágot, mint amikor Messi bejelentette, hogy otthagyja gyermekkori klubját, a Barcát.

Habár egyelőre semmiféle bejelentés nem érkezett Messi részéről annak kapcsán, hogy fontolgatná a lehetőséget, a következő hónapokban érdemes lesz figyelni, hogy milyen jelzések érkeznek a játékostól a jövőjét illetően. Az Inter Miami egyébként nem kevesebb, mint négy igen komoly szerződésben gondolkodik, a kiszemeltek között pedig van két Barca-játékos, és két másik nagyobb európai sztár is.