18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

A CNN stábja személyesen látogatott el Bucsa városába – több tucatnyi holttest van a tömegsírban

A CNN egyik stábja személyesen látogatott el Bucsa városába, az ottani felfedezések pedig szörnyen megrázóak.

...svg content...Idõs nõ átölel egy ukrán katonát a Kijev melletti Bucsában 2022. április 2-án, miután katonai és humanitárius segélyeket szállító jármûvek érkeztek a településre. Az ukrán hadseregnek mintegy 30 települést sikerült visszafoglalni az oroszoktól a fõváros körül. MTI/AP/Vadim Ghirda
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN egyik stábja személyesen látogatott el Bucsa városába, az ostromlott településre, ahol tömegsírt fedeztek fel, miután az orosz erők elhagyták a várost. Több jelentés, illetve fotó és videó is érkezett ennek bizonyítására, a felvételek tanúsága szerint pedig kegyetlen tömeges gyilkosság történt a városban a civilek ellen.

A CNN-nek nyilatkozó lakosok megosztották, a tömegsír a Szent András és a Pjervozvannoho Mindenszentek templomának közelében van, s először a háború első napjaiban, még február végén helyeztek el ott holttesteket. A stáb több tucatnyi holttestet látott a tömegsírban, egy részüket hullazsákokban. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A stáb megosztotta, a lakosok már több holttestet is kiemeltek és eltemettek a helyszínen, s elmondásuk szerint a halálos áldozatok egy része olyan civil, akik a Bucsa körüli harcokban vesztették életüket. A lakosok azt is elmondták, hogy legalább 150 holttest hever a tömegsírban, de elképzelhető, hogy akár 300 áldozat is lehet a helyszínen.

Bucsa városa már a háború kezdete óta masszív ostrom alatt van, s a legbrutálisabb harcok színterévé vált: mindenütt megsemmisült orosz járművek, a legtöbb lakóházban jelentős kár keletkezett, az épületek nagy része pedig egy az egyben megsemmisült. A CNN stábja több embert is látott a helyszínen lévő tömegsírnál, akik vigasztalhatatlanul sírva gyászolták elhunyt szeretteiket.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.