Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,11 Ft
Euró
392,83 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
63,754 $

Rákóczi Feri Palik László üvöltözéséről

Akkoriban már nagyon nagy név volt Palik László, a legendás tévés, aki a rádiózásban is letette a névjegyét, akárcsak Rákóczi Feri.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rákóczi Feri nagyon régóta meghatározó tagja a rádiózásnak, a rádiós világnak. Sokat köszönhet ennek a szakmának, talán ő maga sem gondolta, hogy egy nap ilyen messzire jut, és történelmet ír Sebestyén Balázs, valamint Vadon Jani oldalán.

Régen a Bridge Rádió munkatársa volt, teljesen ismeretlenül kopogtatott be, és elmondta, egy békéscsabai rádiós, aki szeretne a rádiónál dolgozni. „Szeretnék itt dolgozni, mert van egy gyönyörű budapesti csajom.” – emlékezett vissza Hajdú Péter műsorában a LifeTV-ben. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Közölték vele, hogy ugyan nincs helyük, készítenek vele egy felvételt, biztos ami biztos alapon. Annak ellenére, hogy Feri megcsinálta a feladatot, konferált is, ismét elmondták neki, hogy jelenleg nincs szabad helyük.

Bikiniben az Exatlon sztárja, hihetetlenül formás és szexi

Hazament, közben megszakadt a kapcsolata a barátnőjével, majd egy év múlva felhívták a rádiótól, és megadták neki a lehetőséget, hogy minden hétfőn reggel 6 órakor ott lehessen a rádióban. Rögtön egy reggeli műsorban kapott esélyt, de úgy érezte, hogy mindez noha szép és jó, nem volt igazán tétje.

Lapozó: 1 2