Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Berki Krisztián 40 évesen sem panaszkodhat, van ott vállizom

Az egyik leghíresebb magyar médiaszemélyiség mindenhol megragadja a lehetőséget arra, hogy egy kicsit edzésbe lendüljön. Siófokon is rátalált a súlyokra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Az egyik leghíresebb magyar médiaszemélyiség mindenhol megragadja a lehetőséget arra, hogy egy kicsit edzésbe lendüljön. Siófokon is rátalált a súlyokra.

Berki Krisztián nemrég töltötte be a 40. születésnapját, amit a szerelmével és a gyermekével közösen ünnepelt, meghozza egy igen festői környezetben, Olaszországban. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Berki és kedvese nagyon aktívak voltak a nyaralás közben és sok képet osztottak meg magukról, a helyről és minden másról, amiről érdemes. Természetesen a privát szféra így is megmaradt, de Berkiek valóban foglalkoznak azzal, hogy a közvetők plusz és extra tartalmakat kapjanak.

https://liner.hu/51-kep-hogy-miert-is-annyira-vonzo-berki-krisztian-szerelme-renata/

Krisztián a mágikus negyedik x betöltése kapcsán sem esett pánikba. Sőt, nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, bár az ő karaktere nemigazán mutat gyengeséget. Egy erős férfi, akinél nem valószínű a kapuzárási pánik. Az élete és a karrierje során mindig az új kihívásokra koncentrált, és a testépítésbe is belekóstolt.

Az idő múlásával ez is egyre nehezebbé válik, de Krisztián formája meg mindig rendben van, sokan örülnének egy ilyen fizikumnak, amivel tartja a lépést a kedvesével. Renáta egyértelműen az egyik légformásabb híresség, és ezt láthattuk is nemrég készült vadítóan szexi fotóján.

A pár Balatonon folytatta tovább a pihenést, ahol Krisztián hamar feltalálta magát, majd ezzel együtt jött is a humor, bár nehezen hisszük el, hogy az edzését tényleg elcserélné egy jégkrémre, ugyanakkor néha minket is elkap a kísértés szele… „Megláttam ezt a nagy Magnum feliratot a gépen… így ma sem edzés lesz, hanem helyette Magnum-jégkrém.” – írta humorosan Krisztián.

Aki pedig kíváncsi Berkiék nyaralásáról készült videóra, az ezen a linken keresztül elérheti azt, mely már 100 ezres nézettség felett jár.

https://liner.hu/gaspar-laci-izmosabb-mint-eddig-barmikor-egyre-kerekebb-az-a-vall/