Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Videón, ahogy az ukrán erők megtámadják a 64 kilométer hosszú orosz konvojt Kijevnél

A felvételen látszik, ahogy az ukrán erők támadást intéznek a több mint 64 kilométer hosszú orosz konvoj ellen, mely március elején indult el Kijev irányába.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/PHOTOLURE/Hayk Baghdasaryan
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kijev lakossága már március elején felkészült arra, hogy a több mint 64 kilométer hosszú, orosz tankokból, páncélozott járművekből és tüzérségből álló konvoj benyomul a fővárosba, és megtámadja Kijevet. Az idő múlásával azonban nem történt komolyabb előrelépés, a műholdfelvételeken azonban még mindig látszik, hogy a konvoj a környéken van.

Miután több szakértő is elemezte a felvételeket, először az amerikai hírszerzés, majd brit védelmi minisztérium is megerősítette, hogy a konvoj elakadt, mintegy 30 kilométerre Kijevtől. Magas rangú tisztviselők annak tudták be a jelenséget, hogy az ukrán erők masszív ellenállást tanúsítottak, és több ponton is támadást indítottak az orosz konvoj ellen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A menetoszlop tehát megrekedt, az orosz fegyverek egy része meghibásodott, a járművek feltorlódtak, ennek okán pedig szinte alig észrevehető módon haladt előre az orosz konvoj. Most azonban a közösségi médiában megjelent egy felvétel, melyet az ukrán légi felderítő egység, az Aerorozvidka osztott meg, melyen látszik, hogy a Kijev mellett ragadt 64 kilométeres orosz konvoj ellen indítanak támadásokat.

Habár az alábbi felvétel nem tartalmaz a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat, csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk megtekintését:

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.