Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,28 Ft
Euró
386,10 Ft
Font
450,16 Ft
Bitcoin
65,489 $

F1 2022: Alonso az elmúlt évek egyik legnagyobb mentését mutatta be a Szaúdi Nagydíjon

Fernando Alonso reflexei mindig is klasszisok voltak, amit nemcsak a Forma-1-ben prezentált az évek alatt, hanem többek között Le Mans-ban is az LMP1-es kategóriában, vagy a Dakar Ralin. Ezúttal a királykategóriában villant meg, méghozzá nem is akármilyen szinten, amit látnotok kell.

...svg content...Fotó: Fernando Alonso, az Alpine spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíjának másodk szabadedzésén a szahíri versenypályán 2022. március 18-án. A szezonnyitó bahreini futamot március 20-án rendezik. MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Fernando Alonso egy igazi veterán, pedig még mindig élesen emlékszünk azokra az időkre, amikor lehetőséget kapott a Minardi volánja mögött. Ennek már több mint 20 éve, és azóta nemcsak a Forma-1, hanem az egész világ megváltozott.

Alonso azonban még ennyi idő eltelte után is tagja a száguldó cirkusznak, és még egy visszatérés is került a neve mellé. Sokan nem hittek abban, hogy visszatérhet, de ,megcsinálta, és még mindig az egyik legjobb. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Hiába lesz idén július végén 41 éves, egészen elképesztő dolgokra képes, emiatt is fájdalmas, hogy „csak” két világbajnoki cím áll a neve mellett, amiket még a Renault-val szerzett Michael Schumacher és Kimi Räikkönen ellen.

F1 2022: így gyorsul egymás ellen a biztonsági autó és az orvosi autó (videó)

Számos bajnoki trófeát nyerhetett volna még, de valamiért a McLarennél és a Ferrarinál sem állt mellé a szerencse. Sőt, a Red Bull is az opciói között lehetett volna, amivel anno Sebastian Vettel négy egymást követő alkalommal ért fel a csúcsra.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.